Blog

Pogledajte gdje smo sve bili i što smo sve radili

Otkrijte budućnost preciznog rezanja uz našu ekskluzivnu ponudu strojeva!

Otkrijte budućnost preciznog rezanja uz našu ekskluzivnu ponudu strojeva!

AXYZ CNC Infinite Glodalice

AXYZ Infinite CNC glodalica poznata je po svojoj svestranosti, preciznosti i naprednom inženjerstvu. Napravljena za obradu širokog raspona materijala uključujući drvo, plastiku, kompozite i metale, serija Infinite idealna je za industrije kao što su zrakoplovna industrija, automobilska industrija, proizvodnja znakova i namještaja. S prilagodljivim opcijama i robusnom izradom, ove glodalice dizajnirane su da zadovolje najzahtjevnije proizvodne potrebe. Serija Infinite može se pohvaliti značajkama kao što su automatska izmjena alata, pogonski sustavi visokih performansi i napredne opcije rezne glave, što sve pridonosi kraćim vremenskim ciklusima rada, većoj točnosti i smanjenom otpadu. Bilo da se radi o velikoj serijskoj proizvodnji ili kompleksnoj izmjeni prilikom rada po narudžbi, AXYZ Infinite serija pruža neusporedivu fleksibilnost i produktivnost.

WardJet A-serija vodenih rezača

WardJet-ovi sustavi za rezanje vodenim mlazom serije A, poznati su po svojoj snazi, preciznosti i prilagodljivosti. Ovi su strojevi projektirani za rezanje gotovo svih materijala, uključujući metal, kamen, staklo i kompozite, s iznimnom preciznošću korištenjem visokotlačne tehnologije vodenog mlaza. Serija A ističe se svojim kompaktnim dizajnom, ali nudi robusne performanse, što je čini prikladnom za tvrtke svih veličina. Opremljena je naprednim softverom za upravljanje, korisnici mogu jednostavno upravljati složenim poslovima rezanja, osiguravajući visoku preciznost uz smanjenje rasipanja materijala. Svestranost vodenih rezača serije A čini ih izvrsnim rješenjem za industrije kao što su proizvodnja metala, arhitektura i inženjering, gdje su preciznost i kvaliteta najvažniji.

Partnerstvom s AAG, u Hrvatsku donosimo novi standard izvrsnosti u CNC glodanju i rezanju vodenim mlazom, omogućujući tvrtkama povećanje učinkovitosti, smanjenje operativnih troškova i poboljšanje kvalitete proizvoda.